pátek 30. srpna 2013

[anime] Uta no Prince-sama - Maji Love 2000%



Název: うたのプリンスさまっマジLOVE2000% / Ura no Prince-sama - Maji Love 2000%
Žánr: hudební / otome / romantická komedie
Studio: A-1 Pictures
Délka: 13 epizod / 25 minut
Navazuje na: Uta no Prince-sama - Maji Love 1000%
Pokračování: Zatím žádné, ale nenápadně bylo naznačeno, že by možná mohlo něco být a fanynky doufají v další Maji Love 3000 :D
Původ: Tohle anime je vytvořeno podle 7 otome her Uta no Prince-sama of firmy Broccoli.
Hudba: Elements Garden
Dabérské obsazení: Miyano Mamoru, Terashima Takuma, Suwabe Junichi, Suzumura Kenichi, Taniyama Kishou, Shimono Hiro, Toriumu Kousuke, Sawashiro Miyuki, Suzuki Tatsuhisa, Morikubo Shoutarou, Aoi Shouta, Maeno Tomoaki a další. Zase top star obsazení.

Děj (navazuje na první sérii):
Skupina STARISH debutovala se svým singlem Maji Love 1000%, který se stal hitem. Ale býti idolem není  jednoduché a jejich popularita se může vypařit stejně tak rychle, jako se objevila, pokud se nebudou zlepšovat. Proto společně se svou skladatelkou Harukou nastupují do Master kurzu, kde jim jejich bláznivý šéf přidělí 4 senpaie, známé idoly, kteří jim pomůžou v jejich postupu. A taky Starish přihlašuje do prestižní soutěže UtaPuri Awards, která jim může přinést ohromnou slávu pokud vyhrají, anebo taky ne, v případě, že neuspějí. Zde jejich soupeřem bude skupina Heavens, která nepochybuje o svém vítězství. Navíc se objevuje tajemný Cecil, který jim tam všem pořádně zamotá hlavu a jejich životy.


Hodnocení:
Děj nebyl až tak dobrý a bylo tam tolik scén, kdy jsem mlátila hlavou o stůl 8D Hvězdičky, srdíčka, klišé scény. Nadruhou stranu to zachraňovali ti krásní borci a skvělé songy, takže už jen kvůli tomu to stálo za to.
A pak kvůli podobným scénám jako na horní gifce 8D První série byla lepší. Jinak, stojí to z to i kvůli těm dabérům a jejich UtaPuri koncertům, které jsou možné ještě lepší než ta anime :D Taky mají show Quiz no Prince-sama, kde se testují jejich znalosti o anime a dělají různé kraviny - např. jsou k sobě spoutaní pouty. (Why? Netuším.)

A tak podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat